fbpx

Nodig een spreker uit

Het is altijd fantastisch om iemand met passie te zien spreken over kinderen, een land of een organisatie. Ons team bestaat uit zulke gepassioneerde mensen die met plezier alles uit de doeken komen doen.

Event

Organiseer je een event en wil je graag een spreker uitnodigen? Bij ons zit je goed! Wij passen onze thematiek en voorstelling aan op basis van het soort event. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor een Yoga studio meer nadruk leggen op de culturele achtergrond van India en voor een schoolevenement kunnen we het schoolsysteem in India uit de doeken doen.

Bedrijven

Bedrijfsfeest? Team building? Andere leuke activiteit? Is uw bedrijf actief in India? Wij komen uw team graag van inspiratie voorzien. In de mate van het mogelijke zullen wij een lezing opbouwen die in lijn ligt met de core business van uw bedrijf. Voor meer informatie hierover neemt u best contact met ons op.

Soorten lezing

Wij proberen elke lezing op maat te maken, maar er is uiteraard steeds een rode draad. Kinderen vormen de basis van alles wat wij doen. Zo kunnen wij een leuke lezing over een Joy-kind geven, waarbij je een goed idee krijgt hoe het leven in India is. Andere lezingen gaan meer over het land, de cultuur, de diversiteit en hoe Joy for Kids vzw deze probeert te ondersteunen. Ten slotte geven we ook lezingen over de praktische werking van ontwikkelingshulp in India.

De bijdrage voor een lezing is afhankelijk van het event (aantal personen, locatie, etc.) en bespreekbaar. Wij vragen wel altijd om de verplaatsingskosten van de spreker te vergoeden. Indien u meer info wenst, kan u steeds met ons contact opnemen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief