fbpx

Organiseer

Er zijn tal van creatieve manier om geld in te zamelen voor een van onze projecten of om een kindje te sponsoren. Zo kan je koekjes bakken en verkopen of je laten sponsoren voor een sport prestatie. Of een film- of spaghetti avond organiseren. De opties zijn eindeloos.

Zet een leuke actie op

De meest sympathieke acties zijn diegene waar mensen hun creativiteit boven halen en de mooiste dingen creëren. Voor wie wat inspiratie kan gebruiken, hier zijn alvast enkele opties:

Koekjes bakken

Niets gaat boven de heerlijke geur van zelfgebakken koekjes of pannenkoeken. Een leuke activiteit voor jong en oud. Je kan de koekjes makkelijk verkopen op school, in de buurt of aan familie. Wij hebben leuke stickers die je thuis kan printen om op de zakjes of doosjes te plakken. Zo zijn het de perfecte Joy-koekjes. Liever iets exotischer? Check dan ons recept voor hartige Indische koekjes.

Sporten

Ben je sportief? Dan kan je geld inzamelen door je te laten sponsoren. Heb je een bepaald doel voor ogen? Of doet je team binnenkort mee aan een wedstrijd? Dan is dit de perfecte kans om wat extra geld in te zamelen en voor jou net dat tikkeltje extra motivatie om het beste van jezelf te geven! Wij denken aan: een loop- of fietswedstrijd of voor de echte diehards: een triatlon. Ook een wandeling of de fameuze ‘Dodentocht’ komen in aanmerking. Een potje zaalvoetbal kan ook perfect omgetoverd worden in een heus gesponsord voetbaltornooi. Je ziet, de sky is the limit!

Joy avond

Of het nu spaghetti, kaas en wijn of pannenkoeken zijn, het wordt zeker een festijn! Of organiseer je liever een gezellige filmavond? Geen zorgen om in thema te blijven: er zijn zonder twijfel Bollywood films genoeg om samen te bekijken. Een quiz-avond met allemaal vragen over India? Op onze blog vind je zeker inspiratie.

Opties genoeg!

Zit er nog niet echt iets tussen dat jou ligt? Gebruik gerust jouw talent om iets op poten te zetten. Zo organiseerden onze steunouders al volgende leuke activiteiten:

Laat ons zeker weten waar en wanneer je iets organiseert. We nemen het met veel plezier op in onze nieuwsbrief of zetten het op onze facebook pagina.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief