fbpx

Word vrijwilliger

Onze organisatie zou nergens staan zonder vrijwilligers. Daarom zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste mensen die hun steentje willen bijdragen. Dit kan uiteraard op verschillende manieren.

Team Digitaal

Wij zijn op zoek naar een team van digitale ambassadeurs. Hiervoor moet je ervaring hebben met websites en sociale media. De bedoeling van dit team is om de digitale aanwezigheid van Joy for Kids vzw te versterken en mee te helpen aan de website, nieuwsbrief en de content voor sociale media. Dus ben je wel een beetje tech savy en hou je van teamwerk? Dan is dit zeker iets voor jou.

Team Cheerleaders

Onze cheerleaders zijn mensen die op events en locaties de boodschap van Joy for Kids vzw gaan verspreiden. Hiervoor moet je een sociaal diertje zijn met een flexibel werkschema. Heb je geen schroom om mensen aan te spreken en kan je het goed uitleggen? Dan is dit het perfecte team voor jou.

Team Bureau

Uiteraard is er ook altijd administratief werk dat moet gebeuren. Heb je slechts af en toe een beetje tijd vrij, maar ben je niet vies van wat repetitief werk? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Het bureau team helpt mee aan verzendingen, archiveren en het contacteren van mensen. Dit zal in Gent op ons kantoor gebeuren in een rustige omgeving. Voor dit team zijn we ook steeds op zoek naar mensen met een talenknobbel om vertalingen te doen.

Studenten

Heb je binnen je richting een opdracht die kan gelinkt worden aan onze organisatie, waag je kans en contacteer ons: info@joyforkids.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief