fbpx

Schenk een kind een glimlach

Waarom een project steunen?

Met jouw bijdrage kunnen wij een feitelijk verschil maken in het leven van een kind. Onze projecten zijn kleinschalig, maar hebben een grote impact voor de betrokken gemeenschap. Hier vind je een overzicht van al onze projecten. Op de volgende pagina kan je kiezen welk project je wil steunen.
Wens je graag op de hoogte te blijven van de stand van zaken van het project, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

1 /4

Ik steun maandelijks

/ € per maand

Ik steun eenmalig

Bij een storting van minimum €40 ontvang je een fiscaal attest. Meer informatie over het fiscaal attest vind je hier.

Voor dit fiscaal attest hebben wij de nodige gegevens nodig en ook om contact met je op te nemen indien er vragen zijn. Je hebt het recht op inzage, wijziging, rechtzetting of verwijdering van je gegevens. Hiervoor kan je contact met ons opnemen. Onze volledige privacybeleid kan je hier nalezen.

Via onze partner Mollie worden je betalingsgegevens 100% beveiligd en kan je dus zonder zorgen je schenking overmaken. Je gegevens worden versleuteld met het SSL-protocol en in geen geval bewaard op onze systemen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor updates over onze projecten en events, leuke weetjes en nieuws van onze Joy-kindjes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!