fbpx

Schenk een kind een glimlach

Waarom een project steunen?

Met jouw donatie kunnen wij een feitelijk verschil maken in het leven van een kind. Onze projecten zijn kleinschalig, maar hebben een grote impact voor de betrokken gemeenschap.
Klik hier voor een overzicht van al onze projecten.

Maak hieronder de keuze voor welk bedrag je graag wil steunen. Een bedrag vanaf €40 geeft recht op een fiscaal attest en is 45% fiscaal aftrekbaar. Verder vul je je contactgegevens in en krijg je de optie om een project te kiezen. Ten slotte zal je naar de betalingspagina worden doorverwezen. Je kan betalen via Bancontact of kreditkaart,
Wens je liever een overschrijving te doen, dan kan dit op rekeningnummer BE07 4460 0013 8166.

1 /4

Ik steun maandelijks

/ € per maand

Ik steun eenmalig

Bij een storting van minimum €40 ontvang je een fiscaal attest. Meer informatie over het fiscaal attest vind je hier.

Voor dit fiscaal attest hebben wij de nodige gegevens nodig en ook om contact met je op te nemen indien er vragen zijn. Je hebt het recht op inzage, wijziging, rechtzetting of verwijdering van je gegevens. Hiervoor kan je contact met ons opnemen. Onze volledige privacybeleid kan je hier nalezen.

Via onze partner Mollie worden je betalingsgegevens 100% beveiligd en kan je dus zonder zorgen je schenking overmaken. Je gegevens worden versleuteld met het SSL-protocol en in geen geval bewaard op onze systemen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief