fbpx

Een Joy-kind steunen
praktische info

De praktische kant van Joy-ouder worden:

Voor een bijdrage van slechts €15 per maand, zorg je ervoor dat een kind naar school kan gaan, dagelijks een warme maaltijd krijgt en medisch en sociaal wordt opgevolgd. Je kan ervoor kiezen om een doorlopende opdracht in te stellen om je bijdrage jaarlijks, per kwartaal of maandelijks over te maken. Hiervoor krijg je van ons een fiscaal attest zodat je je financiële bijdrage kan inbrengen in je belastingaangifte. Je geniet van een belastingvermindering van 45% van het gestorte bedrag. Meer info over het fiscaal attest vind je hier.

Wij hebben verschillende kinderen die dringend hulp nodig hebben op onze website staan. Dit wil uiteraard niet zeggen dat je geen voorkeur voor een jongen of meisje of een bepaalde leeftijd of regio kan doorgeven.
Je kan een Joy-kind sponsoren vanaf de kleuterklas tot het einde van de middelbare studies of langer als de jongere wenst verder te studeren. De steun is steeds op vrijblijvende basis en kan door jou op elk moment beëindigd worden. Gelieve ons te verwittigen indien je de steun wil stopzetten.

Als je beslist om een kind te helpen, krijg je van ons de achtergrondinformatie van het Joy-kind, een foto van het Joy-kind met familie en de gegevens (adres en e-mail) van de contactpersoon in India. Op die manier kan je als je dit wenst, met je Joy-kind communiceren. Je kan bv. een briefje of kaart, tekening, kerst- of verjaardagswensen in eenvoudig Engels naar je Joy-kind sturen. Wij zijn steeds beschikbaar voor vertalingen (NL-ENG of ENG-NL).

Jaarlijks sturen wij ook een Annual Progress Report. Dit bevat o.a. de schoolresultaten van je Joy-kind, informatie over hoe het met de familie gaat, recente foto(‘s) en een brief of tekening.
Je ontvangt ook jaarlijks een kerstwens of kerstbrief van je Joy-kind.

Ten slotte ontvang je als Joy-ouder ook onze digitale nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief