fbpx
Terug naar het overzicht

Feestdagen

Er zijn in India ongelooflijk veel feestdagen. Elke streek, geloof en cultuur viert zijn eigen feestdagen.

Er zijn in India ongelooflijk veel feestdagen. Elke streek, geloof en cultuur viert zijn eigen feestdagen. De officiële feestdagen verschillen van staat tot staat en is afhankelijk van de religie.

Wil je reizen naar India, heb je grote kans dat je een feestdag kan meevieren. Soms ligt het openbaar vervoer plat doordat iedereen mee viert. Voor je naar India gaat en je wil rondreizen, zoek je best even op of er iets gevierd wordt in de streek waar je verblijft. Via deze link kan je alle feestdagen terugvinden.

Straatkinderen

Tijdens de feestdagen in India zijn er veel arme mensen die op straat van alles verkopen, zoals ballonnen, suikerspinnen,… Het kan zijn dat de ouders van je Joy-kind dit ook doen (straatverkopers of daily workers). Ze verdienen hier weinig mee, maar ze proberen op deze manier te overleven en voor hun familie te zorgen. Ook straat- of weeskinderen zie je tijdens de feestdagen van alles verkopen. Er is veel volk op straat door het hele feestgebeuren, dus dan is er meer kans dat mensen iets kopen.

straatverkopers tijdens feestdagen in India
Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief