fbpx

Feest

Heb je binnenkort iets te vieren, maar wens je liever geen cadeau’s? Dan kunnen jouw gasten Joy for Kids vzw steunen.

Geboorte

Je kan niet kiezen waar je geboren wordt. Daarom kiezen kersverse ouders vaak om de toekomst van een kindje in een ontwikkelingsland te verbeteren door het van jongs af aan te ondersteunen. Laat je kindje samen opgroeien met je Joy-kindje.

Communie- of lentefeest

Wil jouw zoon of dochter een (deel van) de geschenkjes delen met een kindje van dezelfde leeftijd dat niet zo vaak cadeautjes ontvangt? Laat het ons weten en wij zoeken een goede match.

Verjaardag

Schenk je verjaardagscadeau aan een kindje dat jarig is in dezelfde maand als jij. Let wel, we kunnen dit niet garanderen dat we altijd onmiddellijk een kindje vinden met dezelfde datum.

Weet je niet wat geven voor een verjaardag? Dan kan je bij ons ook een cadeaubon krijgen. Die cadeaubon steunt dan een van onze projecten of kan naar het noodfonds gaan.

Trouw

Helaas zijn er nog steeds kinderen die gedwongen worden tot een huwelijk. Om dit te vermijden is het belangrijk dat meisjes een goede opleiding krijgen en kansen hebben op de arbeidsmarkt. Je kan ervoor kiezen om een meisje te steunen voor langere periode of een project te steunen dat meisjes helpt zelfstandig in het leven te staan (Asha Kiran).

Jubileum

Geen betere manier om jullie jarenlange liefde voor elkaar te vieren dan het schenken van een glimlach aan een kindje!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief