fbpx
Terug naar het overzicht

Aarpitha

5 jaar
Meisje

Locatie: Kerela

Gezin: Aarpitha woont samen met haar broer in een tehuis

Hobby's: spelen

Studies: 1e leerjaar

Aarpitha is een speelse, vrolijke kleine meid. Ze speelt graag met speelgoedautootjes.

Aarpitha woont samen met haar broer in een tehuis. Ze zit in het eerste leerjaar, maar door de lockdown kon ze niet meer naar school. Door haar thuissituatie kon ze ook geen online lessen volgen. In het tehuis krijgt ze nu bijles om haar schoolachterstand in te halen.

Samen met haar broer, twee nichtjes en neefje, woonde Aarpitha bij haar papa. Ook de papa van haar twee neefjes en nichtje (Adithya, ook op onze website) woonden bij hen in. De twee papa’s dronken veel, hun vrouwen verlieten beiden hun gezin.

De twee mannen lieten de vijf kinderen vaak alleen thuis. Op een avond kwamen de mannen heel laat thuis. De buren hadden de hele dag op de kinderen gepast en een van hen verwittigde Childline (kinderbescherming). De kinderen werden door ‘Child Welfare Committee’ (Jeugdzorg) geplaatst in het tehuis van een van onze contactpersonen, Fr. Philip.

Dringend nood aan hulp!

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief