fbpx
Terug naar het overzicht

Adithya

8 jaar
Meisje

Locatie: Kerela

Gezin: Adithya woont samen met haar twee broers in een tehuis

Hobby's: zingen en dansen

Studies: 3e leerjaar

Adithya is een intelligent, actief en vrolijk meisje. Ze is leergierig en goed in haar studies.

Adithya’s mama verliet haar gezin doordat haar man dronk. Samen met haar twee broertjes woonde ze bij hun oma, daarna gingen ze samen met hun vader bij hun nonkel (broer van papa) wonen. Ook haar tante verliet haar gezin omdat haar man dronk. Haar nonkel heeft twee kinderen, waaronder Aarpitha die ook op onze website staat. De vijf kinderen (Adithya, haar twee broers, Aarpitha en haar broer) werden vaak alleen achtergelaten in het huis. Adithya zorgde voor de andere kinderen en kookte voor hen. De buren hielpen waar kon.

De twee vaders (papa van Adithya en haar nonkel) mishandelen de kinderen fysiek nadat ze gedronken hadden. Childline (kinderbescherming) kwam tussen beiden door een oproep van een van de buren en de vijf kinderen werden geplaatst door ‘Child Welfare Committee’ (Jeugdzorg) in het tehuis van een van onze contactpersonen, Fr. Philip.

Dringend nood aan hulp!

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief