fbpx
Terug naar het overzicht

Alna

8 jaar
Meisje

Locatie: Cochin, Kerala

Gezin: Alna woont samen met haar zus, mama, papa, oma en opa

Hobby's: zingen, dansen en tekenen

Studies: 3e leerjaar

Alna is een actief, liefdevol en zacht meisje van 8 jaar oud. Ze helpt haar mama in het huishouden. Ze zingt, danst en tekent graag.

Alna woont samen met haar zus, mama, papa, oma en opa in een huis gebouwd door de locale overheid. Het huis heeft twee slaapkamers, een keuken, een toilet en een hal.

Financieel heeft de familie het erg moeilijk. Alna’s papa is binnen- en buitenhuisschilder, wat in India een erg gevaarlijke job is. Soms zitten ze gewoon op een stok met een touw eraan die iemand boven op het dak vasthoudt. Tijdens het regenseizoen heeft hij soms geen werk.
Alna’s mama werkt in het ‘welfare centre’ van het home als inpakker. Met het onregelmatige inkomen, kunnen ze de schoolkosten van Alna niet betalen.

Alna’s ouders gaven geen toestemming om haar foto te publiceren. Indien je haar zou steunen, krijg je haar echte foto opgestuurd.

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief