fbpx
Terug naar het overzicht

Ansupriya

8 jaar
Meisje

Locatie: Jharkhand

Gezin: Ansupriya woont bij haar papa en 2 zussen

Hobby's: lezen, tekenen en hockey

Studies: 3e leerjaar

Ansupriya is een sociale en intelligente meid van 8 jaar oud. Ze heeft veel vriendjes en houdt van lezen en tekenen. Ze vindt respect en discipline belangrijk en kunnen studeren is dan ook een grote wens van haar! Daarom doet ze ook steeds erg haar best op school.

Ansupriya’s moeder is recent overleden door een ongeval en daarom moet haar papa zowel kostwinner als huisvader zijn. Omdat hij geen vaste job heeft, en nu vaak ook niet kan werken omdat hij voor de kinderen moet zorgen, kan hij niet instaan voor de scholing van Ansupriya. Sinds de dood van zijn echtgenote is hun situatie nog moeilijker geworden dan voorheen.

Ansupriya woont met haar vader en twee zussen in een zeer primitief huisje met maar 2 ruimtes. Haar papa zou er alles voor over hebben dat ze kan studeren omdat ze dan een betere toekomst zal hebben en de cirkel van armoede verbroken wordt.

De papa van Ansupriya gaf geen toestemming om haar foto te publiceren. Indien je Ansupriya zou steunen, krijg je haar echte foto opgestuurd.

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief