fbpx
Terug naar het overzicht

Danush

13 jaar
Jongen

Locatie: Mangalore

Gezin: woont samen met ouders en kleine broer

Hobby's: cricket en lezen

Studies: 2e middelbaar

Danush is een lieve, sociale jongen van 13 jaar oud. Hij maakt makkelijk vrienden en doet steeds met veel plezier mee aan alle schoolactiviteiten, zowel als buitenschoolse activiteiten.

Danush woont met zijn ouders en jongere broertje in een klein huis met maar twee ruimtes. Water moeten ze halen van een gemeenschappelijke tap in het dorp.

De papa van Danush is metser van beroep en enig kostwinner. Het gezin heeft het moeilijk om rond te komen met het lage loon van Danush’s papa. Ze kunnen momenteel niet aan de noden van hun kinderen voldoen en zouden enorm dankbaar zijn met wat hulp. Met deze hulp kan Danush naar school gaan, waardoor hij later een betere job kan hebben en zelf niet in armoede moet leven met zijn toekomstige gezin.

De ouders van Danush gaven geen toestemming om zijn foto te publiceren. Indien je Danush zou steunen, krijg je zijn echte foto opgestuurd.

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Terug naar het overzicht

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief