fbpx
Terug naar het overzicht

Delna

8 jaar
Meisje

Locatie: Kollam

Gezin: woont samen met mama, papa en broer, zus en grootouders

Hobby's: mono acting

Studies: 3e leerjaar

Delna gaat graag naar school en doet het ook heel goed in de klas. Ze is dol op ‘mono acting’. Bij mono acting sta je alleen op het podium (een beetje zoals een monoloog) en doe je een bepaald typetje na of verschillende personages. Meer info over mono acting: https://diffr.co/blog/mono-acting/.

Samen met haar mama, papa, tweeling broer en zus en haar grootouders woont Delna in een klein huisje met twee ruimtes. Het huis is gemaakt van bakstenen, maar met een dak van asbestplaten waardoor het huis eigenlijk niet leefbaar is.

Delna’s papa is lasser en dagloner (werkt met dagcontracten), hij heeft geen vast inkomen. De tweeling heeft spinale spieratrofie en lijdt aan een neurologische aandoening. Omdat ze zorg nodig hebben, werkt haar mama niet. Ze krijgen ook dagelijks kinesitherapie, wat een grote kost is voor het gezin. Dit kost hen 6000 roepies (€66) per maand en Delna’s papa verdient maandelijks gemiddeld 2000 roepies (€22). Daardoor hebben ze het financieel ook heel moeilijk om maandelijks rond te komen en Delna’s schoolkosten te betalen.

Dit is niet de echte foto van Delna. Haar ouders gaven geen toestemming om haar foto te publiceren. Als je haar steunt, krijg je haar echte foto.

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief