fbpx
Terug naar het overzicht

Divya

17 jaar
Meisje

Locatie: Nagpur

Gezondheid: Divya heeft cerebrale parese samen met paraparese

Studies: 6e middelbaar

Divya is een jonge dame van 17 jaar. Ze houdt van boeken lezen. Ze is goed in haar studies. Soms heeft ze hulp nodig bij sommige vakken, dit mede omdat ze cerebrale parese (hersenverlamming) heeft samen met paraparese (tweezijdige, onvolledige verlamming van één of meerdere spieren). Iemand met een hersenverlamming heeft een milde, matige of ernstige lichamelijke beperking.

Divya verblijft in een revalidatiecentrum waar een school aan verbonden is. De kinderen die in het revalidatiecentrum verblijven, worden af en toe uit de klas gehaald om (kinesi)therapie te volgen. Ze verblijven er enkele jaren of soms wel tot ze volledig afgestudeerd zijn.

Ze gaat in vakanties naar huis. Daar woont ze samen met zijn mama, papa, broer en zus in een klein huis. Haar papa is landbouwer en zijn mama is huisvrouw. Haar papa verdient onvoldoende om de kosten van het revalidatiecentrum en de schoolkosten van zijn dochter te betalen.

Haar ouders gaven geen toestemming om zijn foto te publiceren. Indien je haar steunt, krijg je haar echte foto opgestuurd.

Dringend nood aan hulp!

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Terug naar het overzicht

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief