fbpx
Terug naar het overzicht

Francia

6 jaar
Meisje

Locatie: Honavar

Gezin: woont samen met papa, zus en oma

Hobby's: tekenen en spelen

Studies: kleuterklas

Francia is een actieve, sociale meid van zes jaar oud. Ze houdt van tekenen en spelen met andere kinderen.

Francia woont samen met haar papa, oudere zus en oma in een klein huisje met twee kamers. Francia’s oma woont bij hen in omdat ze ziek is en medische zorg nodig heeft.

De papa van Francia werkt als chauffeur, maar heeft geen vast contract. Hij gaat elke dag opnieuw op zoek naar werk en is dus nooit zeker van zijn inkomen. Hij verdient niet genoeg om zijn gezin en inwonende moeder te onderhouden. Om te proberen rondkomen werkt Francia’s mama als dienstmeid voor een ander gezin in Mumbai. Hierdoor verdient ze wel wat bij, maar kan ze jammer genoeg niet bij haar eigen gezin wonen.

Francia’s ouders hebben een grote wens om haar te laten studeren zodat ze een mooie toekomst tegemoet kan gaan. Ondanks hun harde werk kunnen ze dit alleen niet waarmaken. Daarom zoeken ze jouw hulp zodat Francia een diploma kan behalen en later op eigen benen zal kunnen staan.

De ouders van Francia hebben toestemming gegeven om haar foto te publiceren.

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Terug naar het overzicht

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief