fbpx
Terug naar het overzicht

Manwati

17 jaar
Meisje

Locatie: Nagpur

Gezondheid: Manwati heeft hemiplegie

Hobby's: dansen en boeken lezen

Studies: 4e middelbaar

Manwati is een sociale, behulpzame, leergierige jonge dame van 17 jaar. Ze leest graag en houdt van dansen.

Manwati heeft hemiplegie (verlamming van een of meerdere lichaamsdelen aan één kant van het lichaam ten gevolg van een beroerte). Ze verblijft in een revalidatiecentrum waar een school aan verbonden is. De kinderen die in het revalidatiecentrum verblijven, worden af en toe uit de klas gehaald om (kinesi)therapie te volgen. Ze verblijven er enkele jaren of soms wel tot ze volledig afgestudeerd zijn.

Ze gaat in vakanties naar huis. Daar woont ze samen met zijn mama, papa en broer in een kleien huisje met twee ruimtes. Water halen ze uit een waterput. Ze hebben geen goede toilet of badkamer. Hun elektriciteit valt vaak uit.
Haar papa en mama werken beiden op andermans velden. Ze verdienen onvoldoende om de kosten van het revalidatiecentrum en de schoolkosten van hun dochter te betalen.

Haar ouders gaven geen toestemming om zijn foto te publiceren. Indien je haar steunt, krijg je haar echte foto opgestuurd.

Dringend nood aan hulp!

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Terug naar het overzicht

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief