fbpx
Terug naar het overzicht

Sheldan

7 jaar
Jongen

Locatie: Honavar

Gezin: woont samen met ouders, grootouders, broer en zus

Hobby's: dansen en buiten spelen

Studies: 2e leerjaar

Sheldon is een rustige, respectvolle jongen van 7 jaar. Hij houdt van dansen en buiten spelen. Het is een intelligente jongen die het goed doet op school.

Hij woont met zijn ouders, grootouders, broer en zus in een klein huisje met maar twee ruimtes. Water moeten ze telkens uit een waterput gaan halen.

Er zijn redelijk wat gezondheidsproblemen in de familie en Sheldons papa is enige kostwinner. Hierdoor is het erg moeilijk is voor hem om de hele familie te onderhouden, alle medicatie en zorg te betalen en zijn kinderen goed onderwijs te bieden. Zo heeft Sheldons mama ademhalingsproblemen en een slechte bloeddruk. Zijn opa heeft een openhart-operatie ondergaan en zijn oma heeft asthma.

Het inkomen van Sheldons papa is zowel te laag, alsook te onzeker, om alle kosten te dekken. Daardoor zou de familie enorm dankbaar als ze hulp zouden krijgen om hun kinderen goed te educeren zodat deze een betere toekomst kunnen hebben!

De ouders van Sheldan hebben toestemming gegeven om zijn foto te publiceren.

 

 

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief