fbpx
Terug naar het overzicht

Siddharth

10 jaar
Jongen

Locatie: Nagpur

Gezondheid: Siddhart heeft een spierziekte

Studies: 4e leerjaar

Siddharth is een behulpzame en joviale jongen van 10 jaar. Hij is heel actief in de klas, hij neemt zijn studies heel serieus. Hij was vorig schooljaar de tweede van zijn klas. Hij speelt graag carom (een bordspel).

Siddharth heeft een spierziekte waardoor sommige gewrichten standsafwijkingen vertonen. Hij verblijft in een revalidatiecentrum waar een school aan verbonden is. De kinderen die in het revalidatiecentrum verblijven, worden af en toe uit de klas gehaald om (kinesi)therapie te volgen. Ze verblijven er enkele jaren of soms wel tot ze volledig afgestudeerd zijn.

In de vakanties gaat Siddharth naar huis. Zijn huis is ver weg van het revalidatiecentrum. Thuis woont hij samen met zijn papa, mama en twee broers in een kleien huisje met twee ruimtes. Water halen ze van een waterput, het water moeten ze een heel eind naar huis dragen. Ze hebben geen goede badkamer of toilet. Zijn papa is arbeider en enige kostwinnaar van het gezin.

Zijn ouders gaven geen toestemming om zijn foto te publiceren. Indien je hem steunt, krijg je zijn echte foto opgestuurd.

Dringend nood aan hulp!

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Recente berichten

Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  Meta

  Terug naar het overzicht

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief