fbpx
Terug naar het overzicht

Vikas

10 jaar
Jongen

Locatie: Nagpur

Gezondheid: Vikas heeft myopathie

Hobby's: tekenen en spelletjes spelen

Studies: 4e leerjaar

Vikas is een beleefde, vriendelijke jongen van 10 jaar. Hij houdt van spelletjes spelen en tekenen.

Vikas heeft myopathie (spierziekte). Zijn gezondheid schommelt af en toe. Hij doet hard zijn best op school en heeft het soms moeilijk om te schrijven.

Vikas verblijft in een revalidatiecentrum waar een school aan verbonden is. De kinderen die in het revalidatiecentrum verblijven, worden af en toe uit de klas gehaald om (kinesi)therapie te volgen. Ze verblijven er enkele jaren of soms wel tot ze volledig afgestudeerd zijn.

Hij gaat in vakanties naar huis. Daar woont hij samen met zijn mama, papa en broer in een klein huis met twee ruimtes. Ze hebben water, maar geen goed sanitair. Zijn papa is straatkapper en zijn mama is huisvrouw. Met zijn lage inkomen heeft zijn papa het moeilijk om de kosten van het revalidatiecentrum en de schoolkosten van Vikas te betalen.

Zijn ouders gaven geen toestemming om zijn foto te publiceren. Indien je hem steunt, krijg je zijn echte foto opgestuurd.

Dringend nood aan hulp!

Steun dit Joy-kind

Je fiscaal aftrekbare bijdrage van slechts €15 per maand geeft een arm kind de kans om naar school te gaan.

Vragen?

Stuur een mail naar info@joyforkids.be of bel ons op het nummer 09/2364398. Wij zijn telefonisch beschikbaar om op al je vragen te antwoorden van maandag tot vrijdag van 9u tot 13u.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief