fbpx
>

Word Joy-ouder

Overzicht kinderen

Voor een bijdrage van slechts 0.49 cent per dag of €15 per maand zorg je ervoor dat een kind naar school kan gaan en medisch en sociaal wordt opgevolgd. Je gift is voor 45% fiscaal aftrekbaar. Dit wil zeggen dat je in werkelijkheid maar €8,25 per maand betaalt. Klik hier voor meer info over het fiscaal attest.

Je ontvangt jaarlijks een foto, brief, schoolrapport, Annual Progress Report (jaarlijkse info over hoe het met het kind gaat) en een kerstbrief van je Joy-kind.
Voor meer praktische informatie kan je hier terecht.

Hieronder staan de kinderen die op zoek zijn naar een Joy-ouder.
Laat je liever de keuze aan Joy for Kids en wil je zelf geen Joy-kind kiezen uit onderstaande lijst, dan kan dit uiteraard ook.

Wens je graag een Joy-kind te steunen uit een specifieke regio of een andere leeftijd, neem dan contact met ons op via info@joyforkids.be.

Indien de ouders (of voogd/begeleiders) van het kind geen toestemming gaven om de foto te publiceren, wordt dit onder de informatie van het Joy-kind vermeld. Nadat je beslist een van onderstaande kinderen te steunen, krijg je zijn/haar echte foto toegestuurd. Als er niets vermeld staat onder de informatie van het kind, is het de echte foto van het kind.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief