fbpx
Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief juni 2023

– Jana Vikas –

De examenperiode is ondertussen afgelopen. De kinderen kunnen nu genieten van een welverdiende pauze. Father Madan, oprichter van het project ‘Jana Vikas’, zorgt ervoor dat de kinderen een veilige plek hebben waar ze terecht kunnen totdat de scholen weer openen.

Dit zorgt ervoor dat kinderen niet rondhangen op straat. Ook worden ze gemotiveerd om bezig te blijven met hun lessen. Elk kind krijgt daarom ook een eigen schrift en schrijfmateriaal cadeau.

Er is natuurlijk ook ontspanning voorzien voor de kinderen. Op de foto’s hierboven zien we de kinderen liedjes zingen voor het team van Jana Vikas.

Bedankt aan iedereen die Jana Vikas steunt. Door jullie steun kunnen deze initiatieven gerealiseerd worden. Wie graag meer leest over onze projecten kan via onderstaande knop een kijkje nemen op onze website.


– Tijdschrift –

Het eerste tijdschrift van dit jaar is gedrukt. Je kan het hieronder online inkijken. Voor een vrijblijvende jaarbijdrage van zeven euro kan je ons tijdschrift gedrukt in jouw postbus ontvangen. Stuur een mailtje naar info@joyforkids.be of bel ons even op, dan maken we dit meteen in orde.


– Nationaal Nummer –

We ontvingen onderstaande brief van de Federale Overheidsdienst Financiën. In deze brief wordt uitgelegd waarom het beter is om het nationaal nummer (= rijksregisternummer) van iedere schenker op het fiscale attest te vermelden. Vandaar onze oproep aan iedereen die giften/donaties/bijdragen doet aan Joy For Kids:

Willen jullie zo vriendelijk zijn om jullie nationaal nummer door te geven via onderstaande knop of via een mailtje naar jorinde@joyforkids.be?

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!


Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief