fbpx

Team

Ons team bestaat in de eerste plaats uit onze gemotiveerde werknemers die steeds klaarstaan om u te helpen. Daarnaast is er een Raad van Bestuur die zich over de dagelijkse werking ontfermt. Zij leggen verantwoording af aan de Algemene Vergadering. Ten slotte heeft ons team ook nog enthousiaste vrijwilligers.

Danielle

Daniëlle werk al sinds 1976 bij Joy for Kids vzw, toen nog De Vreugdezaaiers. Ze is verantwoordelijk voor de financiën, giften en sponsoring.

Angelique

Angelique werkt sinds 2014 bij Joy for Kids vzw. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling steunouders en events. Angelique houdt van de brede glimlach en warme, positieve ingesteldheid van de Indiërs. Nergens zo welkom als in India: met bloemenkrans, mandala en verfrissende kokosnoten. Ja, ze houdt ook van verse kokosnoten!


Lana

Lana ging van start bij Joy for Kids vzw in 2018. Ze is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. India ligt haar nauw aan het hart door de kleurrijke cultuur en de heerlijke Indische keuken. Ze kwam voor het eerst in aanraking met India via yoga en meditatie toen ze 16 was.

In 2019 ging ze op bezoek in India. Haar verslag kan je hier lezen.Lieselot

Lieselot startte in januari 2020 als nieuwe medewerkster bij Joy for Kids.
Ze verloor haar hart aan India. Zowel aan de mensen, de cultuur als de prachtige natuur die het land te bieden heeft. Ze houdt zelfs van de pikante rijstgerechten!

Ze trok zelf al 3x voor minstens 2 maanden naar India om er vrijwilligerswerk te doen in een tehuis en in een zigeunergemeenschap.Raad van Bestuur

De dagelijkse werking van de vzw wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

Theo De Witte – Marie-José Ntibanoboka – Eric Van Wanzeele – Dominique Seeuws – Annemie Govaere – Guido Valcke

Guido Valcke – Voorzitter
Theo De Witte – Onder-voorzitter
Annemie Govaere – Secretaris
Marie-José Ntibanoboka
Dominique Seeuws
Eric Van WanzeeleAlgemene Vergadering

De Raad van Bestuur moet verantwoording afleggen aan de Algemene Vergadering van Joy for Kids vzw: Guido Valcke, Theo De Witte, Annemie Govaere, Marie-José Ntibanoboka, Dominique Seeuws, Eric Van Wanzeele, Annelies De Prest, Dirk Huyghe, Liena Valcke, Rita Vandeputte, René Verhoeven.


Werken bij Joy for Kids vzw

Momenteel zijn er geen vacatures bij Joy for Kids vzw, maar je kan steeds een spontane sollicitatie doen.

Wij zijn uiteraard steeds op zoek naar vrijwilligers. Neem een kijkje op onze vrijwilligers pagina voor een overzicht van alle in te vullen taken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor updates over onze projecten en events, leuke weetjes en nieuws van onze Joy-kindjes.

[mc4wp_form id="1050"]

Schrijf je in op onze nieuwsbrief