fbpx

Team

Ons team bestaat in de eerste plaats uit onze gemotiveerde werknemers die steeds klaarstaan om je te helpen. Daarnaast is er het Bestuur die zich over de dagelijkse werking ontfermt. Zij leggen verantwoording af aan de Algemene Vergadering.
Ten slotte heeft ons team ook nog enthousiaste vrijwilligers.

Lieselot


Lieselot werkt sinds januari 2020 bij Joy For Kids vzw.
Ze verloor haar hart aan India. Zowel aan de mensen, de cultuur als de prachtige natuur die het land te bieden heeft. Ze houdt zelfs van de pikante rijstgerechten!
Ze trok zelf al 3x voor minstens 2 maanden naar India om er vrijwilligerswerk te doen in een tehuis en in een zigeunergemeenschap.

Jorinde

Jorinde startte in augustus 2022 als nieuwe medewerkster bij Joy For Kids. Ze is gepassioneerd door reizen en houdt ervan andere culturen en omgevingen te ontdekken. Daarnaast begeeft ze zich ook graag in de digitale wereld, waar elke dag opnieuw iets bij te leren valt.

Jorinde hecht erg veel belang aan educatie en zet haar dan ook voor de volle 100 % in om dit te kunnen bieden aan zoveel mogelijk kinderen.


Danielle

Danielle De ClercqDaniëlle werkte van 1976 tot 2020 bij Joy for Kids en doet nu nog steeds met veel enthousiasme vrijwilligerswerk.Bestuur

De dagelijkse werking van de vzw wordt bepaald door het Bestuur.

Theo De Witte – Voorzitter
Annemie Govaere – Secretaris
Dominique Seeuws – Penningmeester
Pascale Standaert
Janneke Coolen
David Claeys
Shanti Driege


Algemene Vergadering

Het Bestuur moet verantwoording afleggen aan de Algemene Vergadering van Joy for Kids vzw. Leden van de Algemene Vergadering: Daniëlle De Clercq, Theo De Witte, Annemie Govaere, Dominique Seeuws, Eric Van Wanzeele, Annelies De Prest, Dirk Huyghe, Shanti Driege, Rita Vandeputte, Janneke Coolen, Pascale Standaert, David Claeys.

Wil je ook deel uitmaken van de Algemene Vergadering? Neem dan contact op met ons.


Werken bij Joy for Kids vzw

Momenteel zijn er geen vacatures bij Joy for Kids vzw, maar je kan steeds een spontane sollicitatie doen.

Wij zijn uiteraard steeds op zoek naar vrijwilligers. Neem een kijkje op onze vrijwilligers pagina voor een overzicht van alle in te vullen taken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief