Privacy verklaring

Joy for Kids VZW hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Joy for Kids VZW verzamelt en bewaart persoonlijke gegevens van schenkers en sympathisanten in functie van eigen communicatie, fondsenwerving en om fiscaal technische redenen. Joy for Kids VZW verbindt er zich toe om de persoonsgegevens te verwerken overeenkomstig de toepasselijke wetgeving inzake de verwerking van persoonsgegevens, waaronder tot 25 mei 2018 de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/ EG (algemene verordening gegevensbescherming).

Wanneer u de website van Joy for kids VZW bezoekt, registreert de server niet-persoonlijke gebruikersgegevens die nooit worden gelinkt aan uw gegevens van het profiel. De bezoekers aan de website van Joy for Kids VZW blijven dus anoniem. De gebruiksgegevens worden intern verwerkt om ons de mogelijkheid te bieden om de website van Joy for Kids VZW voortdurend te verbeteren. Joy for Kids VZW verzamelt enkel persoonlijke gegevens die je zelf aan ons meedeelt of die derden aan ons meedelen in het kader van een door hen aangevraagde dienst en dit enkel als daar expliciete toestemming voor is (bijvoorbeeld in kader van sollicitaties of fondsenwervende activiteiten).Transacties uitgevoerd op de website van Joy for kids VZW zijn beveiligd door het betalingssysteem van onze partner Mollie. Alle gegevens die worden uitgewisseld, waaronder ook het nummer van uw kredietkaart, uw naam en uw postadres voor de verwerking van de betaling, worden gecodeerd dankzij het SSL-protocol. Die gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

Doel van de verwerking

Joy for Kids VZW kan de persoonlijke of zakelijke gegevens die u verstrekt voor verscheidene doeleinden gebruiken, mits uw toestemming.

Joy for Kids VZW stelt uw gegevens in principe niet ter beschikking van derde partijen, ook niet voor marketingdoeleinden of statistische onderzoeken, tenzij hier anders vermeld of per uitzondering onder gerechtelijk bevel.

Indien je van mening bent dat uw gegevens foutief behandeld worden, kan je klacht neerleggen bij een toezichthoudende autoriteit.

Cookies

Joy for Kids VZW gebruikt cookies om uw surfervaring op de website gemakkelijker en aangenamer te maken. Cookies maken het ons ook mogelijk om de inhoud van onze website beter af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren. Via uw browserinstellingen kunt de installatie van cookies weigeren, maar dat kan een nadelige weerslag hebben op de werking van bepaalde delen van onze website. Als u de website van Joy for Kids VZW blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, en als u op ‘OK’ klikt, nemen wij aan dat u de installatie van cookies aanvaardt.

Cookiebeleid

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens een bezoek aan een website door een webserver in de browserdirectory van uw computer of op uw mobiele toestel wordt geplaatst. De cookie bevat een unieke code die uw browser identificeert tijdens een bezoek aan de website (‘sessiecookie’) of tijdens latere bezoeken aan dezelfde website (‘permanente cookie’). Alleen de webserver die de cookie heeft geplaatst kan die cookie lezen. De webserver heeft hierbij geen toegang tot andere informatie op uw apparaat (bv pc, tablet of smartphone). Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Joy for Kids VZW maakt gebruik van:

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan u centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!