fbpx

Voor

In onze vzw staan wij open voor hulp van iedereen, van de kleinste tot de allergrootste, van de harde werkers tot de gepensioneerden. Voor ieder wat wils. Wil je graag met je school iets organiseren? Of ben je als bedrijf op zoek naar een leuk project om te organiseren? Of wil je als organisatie graag samenwerken? Dan kan je hieronder de verschillende opties bekijken.

Scholen

Wij hebben verschillende educatieve pakketten ontwikkeld voor verschillende leeftijdscategorieën. Er zijn ook pakketten beschikbaar voor leerkrachten om in de lessen te verwerken.

Naar de klas

Bedrijven

Bedrijven kunnen uiteraard een of meerdere kindjes steunen en hier ook een fiscaal attest voor krijgen. Heeft jouw bedrijf een specifieke link met India of met kinderen? Dan kunnen we kijken hoe we kunnen samenwerken. Wij zijn steeds op zoek naar bedrijven die ter plaatse in India actief zijn om projecten mee te organiseren.

Werk mee

Organisaties

Maak je deel uit van een organisatie, sportclub, jeugdbeweging of andere vereniging en wil je graag iets voor ons organiseren? Dan kan dit. Wij hebben al tal van leuke en creatieve acties gekregen.

Kom in actie

Kinderen voor kinderen

Aangezien wij als vzw vooral de focus leggen op kinderen, vinden we het ook belangrijk dat kinderen kunnen bijdragen met leuke acties. We hebben hier enkele leuke plannen uitgewerkt om centjes in te zamelen.

Ga aan de slag

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief