fbpx

Bedrijven

Steun een Joy-kind met je bedrijf

Het is uiteraard perfect mogelijk om één of meerdere kinderen te steunen met een bedrijf. Je hoeft geen brieven te schrijven met deze kinderen, maar het mag altijd.

Voor de bijdragen ontvang je een fiscaal attest. Meer info kan je hier vinden.

Link met India of kinderen

Heeft je bedrijf een link met India of met kinderen, dan kunnen we steeds kijken om een leuke samenwerking op poten te zetten.
Indien je bedrijf afdelingen heeft in India, kan er gekeken worden om ter plaatse iets te doen. Zo hebben we voor sommige projecten materialen nodig, die dan ter plaatse kunnen gesteund worden. Wij zijn ook steeds op zoek zijn naar lokale partners om ons netwerk in India te versterken.

Ook bedrijven of organisaties die met kinderen bezig zijn, kunnen ons steeds helpen.

Promotie

Een bedrijf kan ons ook steunen door advertentieruimte voor ons te voorzien.
Zo hebben we reeds in verschillende vaktijdschriften een advertentie kunnen plaatsen dankzij de hulp van een bedrijf.

Advertentie in tijdschrift VIBRO

Een andere optie is een advertentie op verpakkingen van goederen. Dit kan uiteraard volledig worden vormgegeven naar de standaarden van het bedrijf.

Staat het bedrijf binnenkort op een beurs of ander platform, dan kan het leuk zijn om Joy for Kids vzw hierin te verwerken.

Maak gerust een afspraak om ideeën met ons af te toesten.

Werkplaats geven

Het is uiteraard altijd fijn wanneer een bedrijf ons steunt, maar het is nog leuker wanneer iedereen in het bedrijf zijn steentje bijdraagt. Zo hebben we het concept van “werkplaats geven“. Een mooi voorbeeld is dat je naast de snack- of drankautomaat een collectebus zet. Zo kan je je drankje schenken aan een kindje. Een ander voorbeeld is jouw pauze doneren. Er zijn veel mogelijkheden, die volledig kunnen worden aangepast op basis van de werksfeer binnen het bedrijf.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief