fbpx

Kinderen voor kinderen

Aangezien wij als vzw vooral de focus leggen op kinderen, vinden we het ook belangrijk dat kinderen kunnen bijdragen met leuke acties. We hebben hier enkele leuke plannen uitgewerkt om centjes in te zamelen voor Joy for Kids vzw.

Koekjesbak

Een van de lekkerste en leukste manieren om centjes in te zamelen is door koekjes te verkopen. Hier kan je alvast een leuk en makkelijk receptje vinden. Je kan de koekjes verkopen aan vrienden en familie. Of vragen of je op jouw school een koekjesstand mag maken.

Limonade stand

Nog makkelijker om te maken en lekker verfrissend is een limonade stand. Tijdens een warme dag in de zomer kan je buiten een tafeltje zetten en limonade verkopen voor kindjes in India. Hier heb je alvast een lekker receptje en wat inspiratie voor het versieren van je stand. Een limonadestand met een Indische toets verkoopt misschien ook Mango Lassi of Masala Chai. Hmmm, smullen maar!

Talentenwedstrijd

Kinderen hebben zoveel talent, dus waarom geen talentenwedstrijd in je living organiseren? Vraag je vriendjes en vriendinnetjes om een routine in elkaar te steken. Misschien kan je zingen, dansen of een toneelstukje opvoeren. Je kan dan aan de buren, familie en vrienden ticketjes verkopen om naar de show te komen kijken. We kijken alvast uit naar de leuke foto’s!

Filmavond

Organiseer een heuse filmavond bij jouw thuis. Gezellig allemaal in de zetel. Je kan zelfs wat popcorn poffen. Hier alvast een lijstje van onze favorieten:

Kunstwerkjes veiling

Schuilt er in jou een echte artiest? Teken of schilder je graag? Dan kan je jouw kunst veilen aan de hoogste bieder. Zorg zeker dat je jouw naam erop zet, want wie weet als je later groot en beroemd bent, is het nog veel geld waard.

Voor alle acties vraag altijd eerst toestemming aan je ouders!

Neem zeker foto’s van je actie zodat we die kunnen delen op onze website en in onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief