fbpx

Joy for Kids
in de klas

Aangezien we bij Joy for Kids vzw rond kinderen werken, is het voor ons uiteraard ook belangrijk om kinderen in België te betrekken.

Wil je graag je spreekbeurt geven over Joy for Kids?

Heb je op school een opdracht gekregen om een presentatie te geven over een goed doel? Of wil je gewoon graag een spreekbeurt geven over Joy for Kids vzw? Dan hebben wij allerlei leuke informatie voor je klaar staan om een boeiende presentatie te geven.

Voor de leerkrachten

Wij hebben 3 pakketten ter beschikking om voor te stellen in je klas. Deze pakketten zijn opgebouwd op basis van het leerplan en de leeftijd van de kinderen. Het is uiteraard mogelijk om het pakket aan te passen aan de noden van uw vak of leergebied. We kunnen zelfs ter plaatse komen om een presentatie te geven of je kan op basis van het pakket zelf de les geven.

Steun met je klas een kindje in India

Onder de noemer van interculturele samenwerkingen bieden wij ook de mogelijkheid om kinderen te laten kennismaken met de Indische cultuur en goede doelen. Je kan met de volledige klas starten in het eerste leerjaar en zo elk jaar in contact blijven met het kindje uit India. Zo willen we de kinderen een langdurige ervaring geven met ontwikkelingssamenwerking.

Studenten

Studenten uit het hoger onderwijs kunnen bij ons terecht voor projecten of stages. Hiervoor mag je steeds contact op nemen met info@joyforkids.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief