fbpx

Joy for Kids
in de klas

Aangezien we bij Joy for Kids vzw rond kinderen werken, is het voor ons uiteraard ook belangrijk om kinderen in België te betrekken.

Steun met je klas een kindje in India

Onder de noemer van interculturele samenwerkingen bieden wij ook de mogelijkheid om kinderen te laten kennismaken met de Indische cultuur en goede doelen. Je kan met de volledige klas starten in het eerste leerjaar en zo elk jaar in contact blijven met het kindje uit India. Zo willen we de kinderen een langdurige ervaring geven met ontwikkelingssamenwerking.

Je kan uiteraard ook een ouder kind steunen met je klas of school. Neem een kijkje op onze pagina van de kinderen die nog een Joy-ouder zoeken via onderstaande knop. Of stuur een mailtje naar info@joyforkids.be.

Steun met je klas een project

Naast een Joy-kind financieel steunen, kan je ook met je klas of school geld inzamelen voor een project naar keuze van Joy for Kids. Ontdek onze projecten via onderstaande knop.

Wil je graag je spreekbeurt geven over Joy for Kids?

Heb je op school een opdracht gekregen om een presentatie te geven over een goed doel? Of wil je gewoon graag een spreekbeurt geven over Joy for Kids vzw? Neem dan zeker contact met ons op via info@joyforkids.be en we helpen je graag met je presentatie.

Studenten

Studenten uit het hoger onderwijs kunnen bij ons terecht voor projecten of stages. Hiervoor mag je steeds contact op nemen met info@joyforkids.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief